Той идва благодарение на подобрен плосък шестак с мощност 811 к.с..Kато производството е ограничено до само 25 бройки

Ако попадате в 0,01 процента от хората, които смятат, че на  Porsche 911 Turbo S  липсва мощ, скорост и агресия, немската тунинг къща Techart предлага ограничена серия от своето подобрено 992-поколение Turbo S .Наречено „GTstreet“. R Touring’. Сякаш гамата 911  вече не беше достатъчно сложна.

Имате две надстройки на силовото предаване, от които да избирате.Първата е комплектът със закачливо заглавие „TAO92/T1.1“, който не само излиза от езика, но скача на 3,7-литровия плосък шестцилиндров двигател до 719 к.с.. и изпраща 663lb ft въртящ момент към пътя чрез надеждната система за задвижване на всички колела на Porsche. 

Или можете да имате най-мощния двигател на Techart до момента в неговата все още по-бърза модификация, озаглавена „TAO92/T2.1“. Резултатът? 

Turbo S с 811 к.с., 700 lb ft въртящ момент и максимална скорост от 349 км в час.

Новият аерофокусиран бодикит се оглавява преди всичко от незабележимия спойлер с патешка опашка и се допълва от изпъкнали карбонови приставки.Които се сливат, за да образуват една работеща единица точно около долните части на автомобила. Той е закръглен от агресивни алуминиеви джанти с 10 спици, завършени в избор от пет цвята. 

Techart добави и персонализирана, ръчно заварена спортна изпускателна система.За да подобри и без това енергичния вой на Turbo S.Така че пешеходците вероятно също ще получат браунитата.

Интериорът също получи известно внимание.Като сега възприема по-спокойно двуцветно покритие и допълнителни шарки, включени по протежение на тапицерията.Праговете на вратите и таблото. Освен значките на Techart и това, което изглежда като по-велурено покритие по колоните и покрива.Повечето от инструментите, клъстерите и разпределителната уредба остават стандартни.

Формулярите за запитвания вече са отворени за желаещите.Но не е посочена цена. Като се има предвид, че стандартният 2024 Turbo S вече започва от над 410 000лв. Едно разумно предположение би поставило Techart GTstreet R Touring… на много, много повече от това.