След победата си на Златен глобус, втората част от хитовия филм ще почете наследството на Джон Уик

Втората част от The Barbie Movie  ще бъде мрачен, кръвожаден филм за отмъщение.Описващ търсенето на титулярния герой на злодеите, които са откраднали нейния любим Mk1 Chevrolet Corvette.

Вътрешни лица потвърдиха, че след невероятния успех на летния блокбастър с милиарди долари.И спечелването му на Златен глобус през 2024 г. – продуцентите са заети да работят върху нова посока за много обичания герой.Която се отказва от прогресивното, нюансирано послание на брилянтен оригинал за един.Включващ оръжия, смесени бойни изкуства и нейния розов C1 ‘Vette.

Условно озаглавен The Barbie Movie II.Продуцентите се стремят да се възползват от огромната възвръщаемост на филма и да отдадат почит на  франчайза на Джон Уик.Като накарат Барби да победи десетки престъпници след кражбата на нейната невероятно рядка кола.

„ Филмът за Барби  е самоосъзнато, иновативно и възвишено забавно усещане за добро подкопаване на емблематичната играчка.Която се хареса на млада и стара публика и ни изненада всички“,.Вътрешен човек ни каза. „Така че ние ще го подкопаем още повече и на практика я превръща в бонбонено оцветен Джон Уик.

„Защото Барби вече е кукла, обичана от всички, и сега искаме тя буквално да рита задници. Много повече от това. За около два часа и половина непрекъснато в кървава епопея за отмъщение.Защото някакви негодници ще откраднат красивия й Corvette.

В отговор на критиките, че ограбването на Джон Уик  е мързеливо продължение на филм, който пробива нова творческа почва.Вътрешният човек ни каза: „Никога ли не сте гледали Speed ​​2: Cruise Control ?