Една от най-лошите глави в историята на Vauxhall се завръща.Пълен дебют по-късно тази година.

Дами и господа, моля, бъдете честни за връщането на една от най-лошите табелки в дългата.Легендарна история на Vauxhall  .Frontera се завърна!

Разбира се, New Frontera се завръща във време, когато Vauxhall са добри и като такава, тази итерация от 2024 г. няма да се вози на стара платформа на Isuzu.А на такава с форма на Stellantis. Имат няколко и всичките са много добре подредени.

Това ще бъде електрическа платформа.Тъй като новият Vauxhall Frontera ще бъде пуснат като изцяло електрически SUV с батерии. Още е много рано, така че Vauxhall не е пуснал подробности за задвижването или гамата. По дяволите, дори нищо за размера му.Така че изображението по-горе може да означава, че е абсолютно масивен или абсолютно малък.

Въпреки това.Съдейки по самата действителна форма – и споменаването на „достъпна“ цена – предполага, че няма да е огромна.Може би малко повече от, да речем, Crossland.

В какъвто и размер да се появи, очевидно ще бъде „забавно“. Той ще има уверен характер и ще бъде позициониран точно в центъра на пазара“. каза управляващият директор на Vauxhall Джеймс Тейлър.

Обещано ни е много пространство и гъвкавост.Както и нова, „здрава“ интерпретация на новия дизайнерски език на компанията.Така че можете да очаквате много VIZOR.

Освен това очаквайте много по-малко боклук. Въпреки красивата форма на тялото и обещанието за приключения. оригиналната Frontera от 90-те беше… нека дипломатично да кажем „засегната от безброй проблеми“. Със сигурност новата кола ще бъде много по-добра?